понеделник, 3 август 2009 г.

Сватбата на Ити и Вики

Скъпи Приятели и Приятелки :) здравейте.
Знаете, че сме в разгара на сватбения сезон. Около нас е много оживено. Планираме 7 сватби за месец август коя от коя по- хубави и вълнуващи, но това което искам да Ви покажа днес е поредната ни сбъдната мечта:).
Благодарни сме, че имаме такива прекрасни младоженци които да си мечтаят да имат сватбите които ние мечтаем да направим.
Такава е сватбата на Ити и Вики от 01.08.2009 - градинска сватба в шатра... Беше вълшебно. Красива, модерна сватба в най- актуалните разцветки бяло и черно с щипка розово- цикламена романтика.



Цветята - рози, божури, бледо розова хортензия и хризантеми.






Подаръчетата - оригинални и много красиви торбички "Булка" и "Младоженец" от онлайн магазина на Приказен ден - www.prikazenden.com/magazin с по пет захаросани бадема както повелява традицията.




Най- впечатляващи акценти - шест уникално красиви полюлея от живи цветя



Церемонията - ултра модерна допълнена с нежни, елегантни елементи като цикламени възглавнички за уют, ветрила - привличащи любовта според фън шуй, цикламени чадъри - практично решение за слънце.



Букиткови сватбени ръчно изработени аксесоари - щраусово перо с камъни Сваровски, кошничка за шаферка и книга за любовни обети декорирани с цикламена дантела.



Снимките на декорацията както и на нашият невероятен екип направи Руми Мондешка.




Чао и до нови срещи
Мариела

1 коментар:

  1. Отново сте сътворили приказни неща!!!Страхотно!Целувки от мен-Ася!

    ОтговорИзтриване