събота, 4 април 2009 г.

Нашето предложение за Великденска сватба

Здравейте Момичета :)

Ето че сватбения сезон наближава и нашия екип е в трепетно очакване на предстоящите ни сватби. Тече усилена трескава подготовка на сватби с различни теми и стилове, в различни точки на България. Изглежда, че тази година най- предпочитаните цветове от нашите булки са розово и лилаво.



И така, днес аз искам да ви предложа една по- нестандартна сватбена тема – „Велкиденска”. За тези от вас които ще направят тържеството си непосредствено след този светъл празник тази тема наистина ще е много оригинална и запомняща се.

Седмицата след Великден се нарича Светлата седмица. Вярва се, че двойките които се венчаят в тази седмица ще бъдат „Богопамазани”. Темата на сватбата която ви предлагам днес и изцяло повлияна от традиционните цветове и елементи на този празник. Червено, слама и много шарени яйца.

В центъра на масата може да разположите венец от червени гербери, а в средата може да поставите голяма свещ, за да създадете специална атмосфера. Герберите могат да бъдат намерени в много различни цветове. Ако червеното не е вашият цвят, аранжировките могат да бъдат в желания от вас цвят. Добавете малко зеленина за още по- свежо излъчване.

Закачливо допълнения към декора на масата са пръстени за салфетки от слама които могат да бъдат аранжирани с малко яйце или цвете.


Подаръчето за гости е желателно да е в темата – керамично яйце със малки сватбени бадемови бонбони, които приличат на яйца е чудесен подарък. Подаръка за гости може да е и дървено яйце с надпис „Благодаря, че споделихте с нас празника ни.”

Оригинално решение е да изполсвате боядисани великденски яйца поставени в малки козуначени гевреци за „Карта за гостите”. На яйцата може да се изпише името на всеки гост и да се постави на определеното за госта място.
Цялостната визия на сватбата ще бъде идеално завършена с бледо зелени панделки за столове и карета на масите.

С пожелание за безброй незабравими мигове на вашият сватбен ден,

Николета Т.

Няма коментари:

Публикуване на коментар