понеделник, 25 май 2009 г.

Нашите приказни сватби през месец май

И когато говорим за любов не мога да не споделя с вас, че най- вълнуващото събитие за любовта – сватбата е едно невероятно преживяване. Дори аз след пет години и десетки сватби зад гърба си все още се вълнувам на всяка церемония и признавам често се просълзявам.
През месец май имахме няколко фантастични сватби. Нямам търпение да ги споделя с вас.
Започвам със сватбата на Рени и Георги защото за сега имам само техни снимки. Прекрасното събитие беше на 10 май в Ихтиман.
Рени беше изключително красива в специалния модел рокля която ушиха за нея в ателието на Bridal Fashion. Елегантното допълнение на роза бордо на роклята и и живи цветя в косите направи нейната визия малко испанска и много чувствена. До нея не по малко красив стоеше Жорката с тъмен костюм и елек и фишу в цвят бордо. Двамата сияеха и на двете церемонии. Веднага след тях те се оттеглиха на специална сватбена фотосесия която се проведе на голф игрището.
В елегантно украсения ресторант в бордо и розово, партито започна на обяд и завърши чак в 20:00 часа. Това е най- веселата и най- забавна обедна сватба която сме имали. Гостите и младоженците бяха неуморни в народните хора.
Целият екип на агенцията им пожелава много щастлив семеен живот :)

2 коментара:

  1. Анонимен26/5/09 3:12 сл.об.

    Tazi svatba be6e unikalna! Vsi4ko be6e mnogo krasivo, a mladojencite napravo neveroqtni! Pozdravleniq za dobrata organizaciq!
    p.s.Tova e nai-krasivata bulka koqto sum vijdala!;)

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/5/09 5:22 сл.об.

    Prisastvah na nai-krasivoto tarjestvo.Beshe neveroqtno krasivo i veselo.Mladojencite Reni i Gogo bqha mnogo veseli i vlubeni....Blagodarq im,che prisastvah na tova subitie.Reni beshe unikalna

    ОтговорИзтриване