четвъртък, 15 януари 2009 г.

Здравейте Приятели :)

Добре дошли в блога на сватбена агенция „Приказен ден”.

Тук ние, Мариела и Николета ще си пием кафето с вас- нашите булки от цял свят. Ще си клюкарстваме на сватбени теми и ще си споделяме различни вълнения. Ще ви разказваме за нашите преживявания около организацията на вашите сватби и с радост ще обсъждаме вашите впечатления. Също ще ви информираме за най- актуалните предстоящи събития около „Приказен ден”.

Вашите сватби и за нас са изключителни и много специални. Пазим красиви спомени от всяко наше събитие и доста често ни е тъжно, че сме прекарали с вас само пет- шест месеца (времето за което сме организирали вашето тържество). Специално за нашите бивши булки, но и за бъдещите разбира се :) ще водим рубриката „Романтични идеи”. В нея ще ви подсказваме интересни начини да зарадвате половинките си и така да поддържате огъня на любовта във вашия дом.

Искаме този блог да е интересен и полезен, така че дори и да не сте булка на „Приказен Ден” , моля бъдете наша приятелка. Споделете с нас за вашите сватбени вълнения, за вашите сбъднати мечти или за вашите романтични преживявания.

1 коментар:

  1. Страхотна идеа е този блог, откакто ви видях по телевизията ме вдъхновихте, и мн ми хареса тази професия. Ще следя с удоволствие блога и съветите които давате. Аз живея в Испания така че имате и една почитетелка от далечна Испания. Желая ви да продължавате да ни изумявате със прекарсните си сватби и да правите този специален ден, един незабравим миг.

    ОтговорИзтриване