четвъртък, 14 май 2009 г.

Професионална сватбена фотография



CT Wedding Photographer Val Nanovsky
Имаме специалното удоволствие да Ви представим сватбения фотограф Вальо Нановски - наш изключителен партньор и гост за месец юли.

Вальо се занимава се с артистична сватбена фотография, живее в САЩ и е носител на редица международни фотографски награди. Работата му се отличава с изчистеност, силен емоционален заряд и изключително високо техническо качество. В силно отличимия си стил той комбинира елементи от пейзажната и авангардната архитектурна фотография с чувствеността и чистотата на модерната сватбена фотография.

Сесиите с Вальо са истинско преживяване за младоженците и се простират далеч зад границите на формалната фотографска работа. В приятелска и релаксираща обстановка ще научите много за позирането, грима, светлината, ще си поговорите на чашка кафе за любимите неща в живота и това, което Ви вълнува.

Сватбената фотография, която прави Вальо, е силно лична. Снимките, които ще получите, ще бъдат от онези, които спират дъха. Не само заради техническото изпълнение. Най-вече заради това какво те ще означават за вас.



Вальо ще бъде на Ваше разположение месец юли на изключително преференциални цени както за сватбени тържества, така и за предсватбени сесии и Trash the Dress сесии, последен хит в американската сватбена фотография.

За повече информация можете да посетите основния сайт на Вальо, блога му или да се свържете директно с нас. За да ангажирате Вальо за вашият сватбен ден моля свържете се с нас на телефони 02.989.20.23 или 0878.740.116.

Очакваме Ви!

Няма коментари:

Публикуване на коментар